Aktivnosti

Še ena humanitarna akcija

Zadnje dni meseca maja smo policisti in veterani PVD Sever za Primorsko in Notranjsko naši policistki iz območja Ilirske Bistrice izročili večjo količino zamaškov, saj jih imenovana zbira za pomoč pri plačilu stroškov pri zdravljenju sina. Zamaške smo zbirali v Kopru, Sežani in Kozini, največ pa jih je zbral naš član Robert Živec iz Skopega pri Sežani, saj je za zbiranje zamaškov angažiral več njegovih sodelavcev na Slovenskih železnicah, kjer je zaposlen. Zbrane zamaške smo s kombijem dostavili policistki na dom, prav tako pa smo ji že tekom leta izročili več manjših količin zamaškov.

Za pomoč pri zbiranju se zahvaljujem vsem sodelujočim policistom, občanom in veteranom, ki so zamaške prinesli na policijske postaje, vodstvu PU Koper, ki nam je omogočilo prevoz zamaškov ter Robertu Živec, ki je zbral največ zamaškov.

Veterani PVD Sever bomo s pomočjo policistov in občanov nadaljevali z zbiranjem zamaškov ter jih bomo spet podarili policistki ali drugemu, ki jih bo potreboval, saj je ena izmed temeljnih načel našega društva tudi pomoč veteranom, policistom in drugim, ki se znajdejo v finančni stiski.