Aktivnosti

PROSLAVA OB 74. OBLETNICI PRIKLJUČITVE PRIMORSKE K MATIČNI DOMOVINI

SPLOŠNA NAVODILA OB PRIHODU NA PROSLAVO OB 74. OBLETNICI PRIKLJUČITVE PRIMORSKE K MATIČNI DOMOVINI

PARKIRANJE

Parkirišča so na voljo nad parkirno hišo Spar in pred Zdravstvenim domom Idrija. Parkirišča bodo označena z označevalnimi tablami, za dodatno usmerjanje bodo poskrbeli reditelji. Avtobusom priporočamo, da udeležencem omogočijo izhod za osnovno šolo Idrija (prvi uvoz levo pri avtobusni postaji Idrija), potem pa jih bodo naši reditelji usmerili na parkirišče posebej za avtobuse (parkirišče pri Kolektorju na Arkovi ulici).

Za dodatna pojasnila pred prihodom se lahko obrnete na koordinatorja prireditve.
Tilen Božič
E: tilen.bozic@idrija.si
T: 051 263 050.

PRIHOD NA PRIZORIŠČE DELEGATI IN POVABLJENI

Zaradi neposrednega televizijskega prenosa vas prosimo, da na prizorišče slovesnosti pridete najkasneje do 10. ure, da vas pravočasno in ustrezno razvrstimo. Prosimo vas, da se ob prihodu na prizorišče predstavite in navedete praporščake ter ostale člane pri koordinatorju prireditve (Tilen Božič). Praporščake bodo usmerili na njihovo lokacijo, preostale člane pa na prizorišče s sedeži.

PRIHOD NA PRIZORIŠČE PRAPORŠČAKI

Zborno mesto za praporščake je med 9.30 uro in 10.00  uro v Rožni Ulica Idrija (na parkirišču za Sočo in trgovino Alpina). Informacije in kontaktna oseba ter vodja praporščakov je Jože Erjavec.
T: 041 421 090.

POGOSTITEV

Koordinatorja prireditve (Tilen Božič) razdeli kupone za prehrano regijskim vodjem  oz. predstavnikom delegatov posamezne regije.  Praporščaki prevzamejo kupone na zbornem mestu od vodje praporščakov oziroma koordinatorja..

Pogostitev bo zagotovljena samo za povabljene obiskovalce prireditve. Lokacija pogostitve je atrij za osnovno šolo Idrija (Lapajnetova ulica 50).

Tako praporščaki kot delegati in ostali povabljeni lahko vstopajo na prizorišče samo s PCT potrdilom, le tega preverja organizator.