Aktivnosti

7. tradicionalni nogometni turnir “Memorial Iva Žnidarčiča”

27. 9. 2024 je PPP Koper v sodelovanju s ŠD Centaver in PVD Sever za Primorsko in Notranjsko organizirala nogometni “Memorial Iva Žnidarčiča” Postaj prometnih policij, ki se je tradicionalno odvijal na nogometnem igrišču v Dekanih.

Turnirja se je udeležilo osem (8) ekip Postaj prometnih policij iz Slovenije in sicer PPP Koper, PPP Nova Gorica, PPP Kranj, PPP Ljubljana PPP Novo Mesto, PPP Celje, PPP Maribor in PPP Murska Sobota. Kot običajno sta se udeležili tudi ekipi Polizia Stradale Trieste in Polizia Municipale Trieste.

Turnir je potekal v športnem vzdušju, brez poškodb in na srečo smo se izognili dežju, ki je padal skoraj po celi Sloveniji.

Po ogorčenih bojih sta v finalu igrali ekipi PPP Koper in Polizia Municipale Trieste, ki je bila po streljanju enajstmetrovk z rezultatom 3:1 boljša od ekipe PPP Koper.

Na podelitvi priznanj sta sodelovala tudi direktorica PU Koper Alenka Korošec Peruzin in predsednik Policijskega veteranskega društva Sever za Primorsko in Notranjsko Fabio Steffe, ki sta podelila pokale najboljšim trem ekipam, kakor tudi pokal za najboljšega igralca in najboljšega golmana turnirja.

Podelitve priznanj so se udeležili tudi načelnik PPP Koper Boštjan Žnidaršič in podžupanja MO Koper Jasna Softić.

Po podelitvi se je druženje nadaljevalo v sproščenem vzdušju v prostorih NK Dekani.

Predstavniki Polizie Municipale so predsedniku PVD Sever za Primorsko in Notranjsko ter podžupanji MO Koper Jasni Softić podelili spominske plakete za uspešno sodelovanje.